Batman Valisi Azmi Çelik, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.
Basın mensuplarının görevlerini sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri için yardımcı olduklarını ifade eden Vali Azmi Çelik, yapılan yanlış haberlerin düzeltilmesinin zor olduğunu söyledi. Batman’daki yatırımlarla ilgili de bilgi veren Vali Çelik, yatırım yapmak isteyen firmaların olduğunu ancak mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nde yer kalmadığını bunun için ek bir Organize Sanayi Bölgesi için çalışma başlattıklarını belirtti.
Ek bir Organize Sanayi Bölgesi için Batı Raman’da yer çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Çelik, "Batman’da yatırım yapmak isteyen firmalar var. Ancak yer olmadığı için beklemedeler bunların yatırım yapmaları için ikinci bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması için Batı Raman tarafından çalışmalarımız devam ediyor. Büyük ve tanınmış firmaların Batman’da yatırım yapmak isteseler gerekirse arazi satın alıp bunlara tahsis edeceğiz. Yeter ki Batman’a istihdam gelsin ve Batman bu markalar sayesinde tanınsın" dedi.
SODES projeleri ile ilgili de bilgi veren Vali Çelik, "Hazırlanan projeleri Batman’da değerlendireceğiz.Ama bundan sonra hazırlanan projelerde Kadın ve Çocuklar üzerine hazırlanan projelere ağırlık vereceğiz" diye konuştu.