BALIKESİRSPOR'un gol silahlarından kaptan Gökhan Ünal, teknik direktör Kemal Özdeş'in göreve gelmesinden sonra kendisini bulduğunu söyledi. Kayserispor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşayan, kırmızı beyazlı ekipte ise ilk yarıda görev yaptığı 13 maçta 3 gol atabilen Gökhan, "Kemal Hoca bir kaç hafta daha önce gelseydi, bugün çok farklı yerde olabilirdik" dedi.
İkinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak düşme hattından kurtulmak istediklerini sözlerine ekleyen usta futbolcu şöyle devam etti:
"Kemal Hoca'nın gelmesiyle özgüvenim yerine geldi. Çünkü özelliklerimi iyi biliyor ve bunları doğru kullanmamı sağlıyor. Ayrıca takımı çok iyi motive ediyor. Şimdi hem iyi oynuyor hem pozisyonlara girip skor üretebiliyoruz. İkinci yarıda başarılı olacağız.
BERKAN İMZALADI
Karşıyaka ile yolları ayırdıktan sonra Balıkesirspor'un Antalya kampına katılan ve 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Berkan Emir, "Benim için yeni bir heyecan başlıyor. Balıkesirspor'a geldiğimi için mutluyum. Futbolcu arkadaşlarımla hemen kaynaştım, takıma uyum sağladım. Çalışmalar üst düzeyde sürüyor. Ligi iyi bir yerde bitireceğimize inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAF