6 ay önce Çetin Erol başkanlığında kurulan Selendi’yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği’nin 1. olağan genel kurulunda Kazım Tokkaş, derneğin yeni başkanı seçildi.
21 Nisan 2015’te ilçenin tanıtılması ve kalkınmasına öncülük etmek amacıyla Çetin Erol tarafından geçici yönetim ile kurulan derneğin 1. olağan genel kurulu Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. 28 üyenin 21’inin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda eski başkan Çetin Erol aday olmadı. Kullanılan oyların tamamını alan Kazım Tokkaş, derneğin yeni başkanı seçildi. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Kazım Tokkaş, "1954 yılında ilçe konumuna gelen Selendi İlçesi mağdur bir konumda tanıtılması ve kalkındırılması gerekiyor. Onun için bu dernek kurulmuş bizlerin de bu derneğe destek vermemiz gerekiyordu. Birde böyle bir teklif geldi biz de elimizi taşın altına koyduk, amacımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte ilçemizi sosyal ve kültürel, tarihi ve turizm açısından tanıtmak, eğitim, sağlık, spor, ulaşım, tarım, hayvancılık sanayi ve ticari faaliyetler açısından kalkınmasını sağlamak olacaktır. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını önümüzdeki yıllarda alırız" dedi.
Kazım Tokkaş başkanlığında oluşan yeni yönetimde, başkan yardımcılığına İlker Yiğit, muhasip üyeliğe Adnan Kılıç, sekreterliğe Mevlüt Eroğlu, üyeliğe ise Halil İbrahim Sarı getirildi.