Antalyaspor'un Adana deplasmanına giden taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yapmasının ardından başlatılan soruşturmada şok bilgilere ulaşıldı. Taraftarları taşıyan Ali Yürekli'nin kullandığı 07 GJM 75 plakalı otobüs Akseki'nin Güçlüköy yakınlarında kaza yapmış ve Şükrü Önal'ın sağ kolu kopmuştu. Aynı kazada İsmail Bulut'un sol bacağı, Serkan Tuğrul'un da sağ omzu kırılmıştı. Kazanın ardından aracın belgelerini sorgulayan polis ve jandarma şok bilgiler ile karşılaştı.


 
PLAKA BAŞKA ARACIN
 
Güvenlik güçleri üzerinde 07 GJM 75 numaralı plaka bulunan otobüsün şase numarasını araştırınca aracın 48 JN 386 plakalı olması gerektiği ortaya çıktı. Bunun üzerine evrakları ayrıntılı incelemeye alan polis ve jandarma; her iki plakanın da Yavuz Yürekli adına kayıtlı olduğunu belirledi. Soruşturmayı genişleten jandarma şok üstüne şok yaşadı.
 
SİGORTASI DA YOK
 
Güvenlik güçleri kazaya karışan otobüsün şase sorgulamasında ikinci bir şok ile karşılaştı. Otobüsün trafik sigortasının da olmadığı ortaya çıktı. Aracın takografının da çalışmadığını tespit eden jandarma sürücüyü gözaltına aldı. Hakkında sahtecilikten işlem yapılan Ali Yürekli çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
KOPAN KOL DİKİLEMEDİ
 
Öte yandan Şükrü Önal'ın kazada dirsek altından kopan sağ kolu sinirler ezildiği için dikilemedi. Ameliyata alınan Önal'ın kolu omuz altında kesildi. Yaralının tedavisi sürüyor. Şükrü Önal'ın kolunu koptuğunu öğrenen eşi Havva ile oğulları Mehmet ve Hüseyin Önal gözyaşlarına boğuldu. Kazada bacağı kırılan İsmail Bulut ve omuzu kırılan Serkan Tuğrul da ameliyat edildi.

Kaynak:Vatan(Sabah)