AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Dr. Numan Çabuk, seçim çalışmaları kapsamında doğup, büyüdüğü topraklar olan Boğaziçi Beldesini ziyaret ederek, teşkilatla bir araya geldi. Teşkilat üyeleri sürpriz yaparak, Çabuk’un bugün olan doğum gününü bir gün önceden pasta keserek kutladı.
AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Numan Çabuk, teşkilat ziyaretleri kapsamında Boğaziçi Belde Başkanı Korhan Kara, belde yöneticileri ve üyelerle bir araya geldi. Teşkilat binasında partililerce karşılanan Çabuk, binaya girdiğinde büyük bir sürprizle karşılaştı. Teşkilat üyeleri 22 Şubat doğumlu olduğu bilinen Çabuk’a üzerinde "Nice AK Yıllara" yazılı sürpriz doğum günü pastasıyla “hoş geldin” dediler.
Kısa süreli şaşkınlık yaşayan Çabuk, yapılan jest karşısında duygulanırken, "Doğup, büyüdüğüm, soğuksularından içtiğim, hayatıma yön veren beldemin bu sürprizi karşısında gerçekten çok mutlu oldum. Sağ olun, var olun" dedi.
Daha sonra pastayı kesen Çabuk, başta belde başkanı Korhan Kara olmak üzere herkese teşekkür ederek, aday adaylığı hakkında kısa bilgilendirmede bulundu. Çabuk, "Kendimi sizlere anlatmama gerek yok, birçoğunuz küçüklüğümden geldiğim güne kadar daima yanımdaydınız. Hak yolunda, hakkı izleyerek, hayır üzerine bir yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. Bu davanın bir neferi olarak adaylık yolunda sizlerin desteklerinizi istiyorum" diye konuştu.
Belde Başkanı Kara ise "Kendisini biliyoruz. Eminiz. Allah, çıktığı bu yolda yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.
Ziyaret, Çabuk’un adaylık sürecine ilişkin düşünceleri ve Yeni Türkiye yolunda Yeni Düzce için projelerinden bahsetmesiyle samimi bir havada sona erdi.