Samsun Haber - Bir dönem aralarında gerginlik bulunan İsmail Uyanık ve Galip Öztürk'ün ortak paydaları Samsunspor için greçekleştirdiği zirve, Kırmızı-Beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

TARAFTAR İSTİYOR
Samsunspor'un kongre süreci devam ederken hergün sıcak gelişmeler yaşanıyor. Samsun'a geldiği anda büyük sevinç ve heyecan yaşatan İsmail Uyanık'ın tekrar geri dönmesi için taraftarın yoğun isteği var. Resmi olarak açıklanmasa da 28 Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanan kongre öncesi Samsunspor taraftarının çok sevdiği iki isim Metro Holiding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ile efsane başkan İsmail Uyanık'ın İstanbul'da biraraya geldiği öğrenildi. 

UMUTLAR YEŞERDİ
Bir dönem araları soğuk olan ancak daha sonra düzelten İsmail Uyanık ve Galip Öztürk, ortak paydaları Samsunspor için buluşurken zirvede nelerin konuşulduğu hakkında açıklama yapılmadı. Samsunspor'un yaklaşan olağan genel kurulu öhncesi gerçekleşen bu zirve Uyanık'ın tekrar başkanlığa geri dönebileceği umutlarını yeşertti. Uyanık'ın kararını dört gözle bekleyen taraftarı bu zirve heyecanlandıracak gibi. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU