Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.
Paşabağı Mahallesi’nde hem kadınlara hem de erkeklere hizmet verme yönünden Şanlıurfa’da bir ilk olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, haftanın 6 günü halka ücretsiz hizmet verecek. Haftanın 3 günü kadınlara 3 günü ise erkeklere hizmet veren havuz, saat 11.00’dan 21.00’e kadar vatandaşın hizmetinde olacak. Yaz aylarında kentte artan boğulma vakıalarına karşın gençlerin bu tarz havuzlara yönlendirmek istediklerini belirten Başkan Güvenç, "Şanlıurfa’da yapılan ücretsiz kapalı yüzme havuzu ve spor salonunu ziyaret ederek buradaki vatandaşlarımızla görüştük. Hamd olsun belirli bir standardı yakalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada 3 gün kadınlara 3 günde erkeklere ücretsiz hizmet veriyoruz. Sabah 11.00’dan gece 21.00’e kadar ücretsiz hizmet vermekteyiz. Kadın ve erkekleri ücretsiz hijyenik ortamda fitnes salonunda spor yapmaya ve yüzerek güzel vakit geçirmeye davet ediyorum” dedi.
Pazartesi, çarşamba cumartesi kadınlara, salı, perşembe pazar günleri erkeklere hizmet veren yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda cuma günleri ise temizlik, ilaçlama ve çalışması yapılacak.