Kütahya’nın en ünlü çocuk doktoru Ali Fazıl Kasap, CHP’den Kütahya Milletvekili Aday Adayı oldu.
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Kasap, "Ülkemiz ve Kütahya’mız adına yeni bir kurtuluşun arifesindeyiz. Ülkemizin ve Kütahya’mızın kaderinin değişeceği 2015 Genel Seçimlerinde; ötekileştirmenin asla olmayacağı bir ülke ve hak ettiğini alabilen bir Kütahya sevdasıyla Türkiye’nin Birleştirici Gücünde yer almayı görev sayarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olmaya karar verdim. Ekonomik, sosyal, sağlık ve ulaşım gibi pek çok alanda Kütahya’mızın haklarının elinden alınarak köyleştirildiği bir anlayışa dur demek için ’Türkiye’nin Birleştirici Gücü’de görev almak istedim ve aday adayı oldum.
Kütahya’ma, Türkiye’me, demokrasiye, adalete, barışa, gençliğe, geleceğe ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak için aday adayı oldum. Çocuklarımızın geleceği için aday adayı oldum.Haksızlığa karşı susmadığım, susmayacağım için aday adayı oldum.
Gerek Partimizin genel merkezinden, gerek il, ilçe örgütlerinden, üyelerinden, gerekse Kütahya halkımızdan arayarak bizi bu yolda yüreklendiren tüm dostlarımıza ve Kütahya sevdalılarına sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.(EFE)