Nazilli’de faaliyet gösteren Özel Yorum Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sıdıka Tamkan kurum yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan engeliler Haftası dolayısıyla Başkan Alıcık’ı ziyaret eden Özel Yorum Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sıdıka Tamkan Başkan Alıcık’a Nazillide Engellilere sahip çıkarak her konuda destek olduğu için teşekkür etti. Arkalarında Belediye desteğini her zaman gördükleri ifade eden Tamkan “Belediye Başkanımız Haluk Alıcık Nazilli’de her kesim için büyük bir şans olduğu gibi Engelliler için de büyük bir şans. Engelliler Haftası dolayısı ile Başkanımıza bugüne kadar bizlere olan desteğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Alıcık ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm engelli vatandaşların Engelliler Haftasını kutladı. Alıcık ”Unutmayalım ki her birey bir engelli adayıdır. Biz Nazilli Belediyesi olarak Engellilerin sorunlarına çözüm üretmek onların günlük yaşamda hiçbir engele takılmadan yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak adına birçok hizmette bulunduk. En büyük engel sevgisizliktir. Engelli kardeşlerimize hizmetlerimiz her zaman devam edecektir” dedi.