SAMSUN (AA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Havza Belediyespor sezon hazırlığına oynadığı hazırlık maçı ile devam etti. Havza Belediyespor, Atakum Belediyespor ile oynadığı ilk hazırlık maçını 4-1 kazandı.

Havza İlçe Stadında oynanan Havza Belediyespor - Atakum Belediyespor hazırlık maçını Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kulüp Başkanı Aziz Pekşen, Kulüp Yöneticileri ve çok sayıda Havzalı sporsever izledi.

Havza Belediyespor’un 4-1 galibiyeti ile biten maç sonrası bir açıklama yapan Havza Belediyespor Kulübü Başkanı Aziz Pekşen, takımın bölgesel lig hazırlıklarına ara vermeden devam ettiğini belirterek, "Takımımız lig için hazırlıklarına devam ediyor. Bu tür hazırlık maçlarını önemsiyoruz. Bu maçlar lig öncesi eksiklerimizi görmek ve gidermek için önemli. 35 kişi başladığımız kamp çalışmalarımıza şu an 29 kişi ile devam ediyoruz. Kamp sonunda 25 kişilik takım kadrosu oluşmuş olacak. Hedefimiz olan 3. Lig için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Pekşen'i tebrik ederek, "Başkanım göreve geldiği günden itibaren takımımız iki kez şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükseldi. Bu gerçekten büyük bir özveri isteyen bir iş. Havza Belediyesi olarak ilçemizin markası olma yolunda ilerleyen Havza Belediyespor takımına her türlü desteği vermekteyiz. Bundan sonra da her zaman takımımızın yanında olacağız. Başkanıma, teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerime başarılar dilerim" diye konuştu.