Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, kurmaylarıyla birlikte bir yandan cuma günü yapılacak kongreye hazırlanırken diğer taraftanda transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Başkan Tutu, pazar günü Samsun'a gelen Teknik Direktör Alpay Özalan ile birlikte iftar davetinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile biraraya geldi. 

YÜZÜ GÜLDÜ 
Son dönemde oldukça yoğun günler geçiren Başkan Tutu'nun zirvede Bakan Kılıç'a yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi sunduğu öğrenildi. Bakan Kılıç ile gerçekleşen görüşmenin ardından Tutu'nun yüzünün gülmesi dikkat çekti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Başkan Tutu, "Sayın Bakanımız bize güç veriyor. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

BÜYÜK İLGİ 
Daha sonra Başkan Tutu ve Teknik Direktör Alpay Özalan, davetin gerçekleştiği salona geçti. Burada hem Başkan Tutu'ya hem de Alpay Özalan'a ilgi çok fazla idi. Şehit yakınları ve gaziler, Tutu ve Özalan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Öte yandan Samsun'dan ayrılan Alpay Özalan'ın Ramazan Bayramı'ndan sonra geri döneceği ifade edildi. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU