AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Cengiz Altıntaş, gönüllülük ilkesiyle hizmet veren Aymelek Derneği’ni ziyaret etti.
Aymelek Yaşlı Gündüz Bakım Evinde kalan yaşlıları ziyaret eden Cengiz Altıntaş, yaşlılarla sohbet etti. Derneğin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alan Altıntaş, Yaşlılarla vakit geçirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Kısa bir süre de olsa yaşlılarımızla bir araya geldik. Annem yaşlı olduğu için böyle bir bakım merkezinin faaliyete geçirmeyi hayal ediyordum. Onların dünyalarını paylaştık. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu. Onlarla daha sık bir araya gelmek istiyorum. Yapacak olduğunuz çalışmalarda da her zaman destekçiniz olacağım” dedi.
Aymelek Derneği Kurucularından Yurdagül Altınbaş yaşlılara geniş kapsamlı hizmet vermek amacıyla gönüllü olarak hiç bir ücret talep etmeden çalıştıklarını belirterek, “İçişleri Bakanlığı’nın ayrıcalıklı yaşlılar projesi kapsamında dernek faaliyetlerini yürütmekteyiz. İçişleri Bakanlığının destekleriyle çalışmalarımızı en üst seviyelere taşımak istiyoruz. Tabi İçişleri Bakanlığının yanı sıra Aydın’ımızdaki siyasilerinde desteğine ihtiyacımız var. Sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyduk” diye konuştu.
Dernekteki yaşlılarla bir süre sohbet eden AK Partili Cengiz Altıntaş, yöneticilerden bilgi aldıktan sonra ziyaretini sonlandırdı.