Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, “Daha fazla iş ve aş için çabamız sürüyor” dedi.
MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Banu Algül Şeftalicioğlu, Funda Yalçınsoy, Rıfat Yücel ve Hacı Mehmet Demirhan, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı’ya hayırlı olsun’ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette konuşan MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, “Malatya’da uzun yıllar haber sektöründen tanıdığımız Nihat Abacı’nın Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürlüğü’ne getirilmesi son derece isabetli bir karar olmuştur. Sektördeki deneyimini, gazetelere resmi ilan aracılık hizmetlerinde de objektif yapacağından eminiz” dedi.
Güngör, “Daha fazla iş ve aş için çabamız sürüyor” diyerek, “ TÜSİAD üyesi olan FIRATSİFED’in başkan yardımcılığı yapıyorum. MASİAD’ın da başkanıyım. MASİAD üyeleri Malatya’da 10 bin kişiye yakın insana iş vermiş durumdadır” ifadelerini kullandı.
BİK Malatya Şube Müdürü Nihat Abacı ise, “Kuruluşuna, merhum hemşerimiz, Türkiye’nin 8’ncu Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vesile olduğu Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesinde lokomotif görevi yaptı. İnsanlara iş ve aş veren işletmeleri ile il’in ekonomisine katkıda bulunan MASİAD, sosyal ve kültürel alanda da adından söz ettiriyor” ifadelerini kullandı.
“Habercilikle iştigal ederken birçok programlarını takip ettiğim MASİAD; özellikle bayanlara da yönetiminde yer vererek örnekliğini gösteriyor. Malatya için çalışıyoruz’ sloganı ile yola çıkan ve geçtiğimiz günlerde yaptığı kongre ile tekrar yönetime gelen İbrahim Güngör başkanlığındaki MASİAD yönetiminin başarılarının devamını diliyorum. Sadece Malatya bazında değil, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu Fırat Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) bünyesinde de faaliyet gösteren MASİAD, yaklaşık çeyrek asırdır sürdürdüğü çalışmasında hep örnek olmuştur” şeklinde konuştu.
Nihat Abacı, ziyaretlerinden dolayı MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür de etti.