Eskişehirli ülkücü kadınlar, İzmir’de şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve diğer Ülkücü şehitler için dernek binasında Mevlid-i Şerif okudular.
Mevlid-i Şerif’e, Eskişehirli ülkücü kadınlar, Eskişehir Ülkücü Kadınlar Kolu Başkanı Sevgi Bal ve yönetim kurulu üyeleri ülkücü kadınlar katıldılar. Mevlit öncesi konulan ve ’Hiç kimse, milliyetçi-ülkücü hareketin cesaretini sınamaya, kalkışmamalıdır’ diyen Eskişehir Ülkücü Kadınlar Kolu Başkanı Sevgi Bal “Ülkücü kadınlar, şehidinin hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacak, duygusal taşkınlık, kontrolsüz nefret ve anlık tepkilerle hıyanetten nemalananların ekmeğine yağ sürmeyecektir. Ülkücü hareket vakarından, sabrından, asaletinden elbette taviz vermeyecek, projelendirilen oyunlara kapılmayacak, kanlı döngünün içine düşmeyecektir. Kaybımız ne kadar ağır, hüznümüz ne kadar fazla, feryadımız ne kadar haklı olsa da sağduyu ve soğukkanlılığımızı muhafaza etmede kararlıyız. Şunu da açık açık tarihe not etmek isterim ki; hiç kimse, Ülkücü hareketin cesaretini sınamaya, metanetini test etmeye, dayanıklılığını ölçmeye kalkışmamalıdır Ülküdaşımız, şehidimiz, Yusuf yüzlümüz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Fatihalarla Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesine, sevenlerine, Ülkücü harekete sabırlar niyaz ediyoruz. Hepimizin başı sağolsun. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun PKK’lı caniler tarafından bıçaklanarak hunharca şehit edilmesi, hepimizin yüreğini alev alev yaktı" dedi.
Daha sonra Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve tüm ülkücü şehitler için Mevlid-i Şerif, Fatihalar okundu, ruhlarına bağışlandı.