ATV'de Müge Anlı'nın programına katılan kayıp Tolgahan Türkkaya'nın akrabaları, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde durdu. Yanan evde bulunan erkek cesedinin Tolgahan Türkkaya'ya ait olup olmadığının henüz belli olmadığını söyleyen Avni Türkkaya, Müge Anlı'ya yaptığı açıklamada, "Yanan evdebir erkek cesedi bulundu. Erkek cesedinin üzerine benzin dökülerek yakılmış. Evin yandığı tarihten itibaren ise Tolgahan Türkkaya kayıp. Biz evde bulunan cesedin Tolgan'a mı yoksa başka birine mi ait olduğunun tespit edilmesini istiyoruz" dedi.

Müge Anlı, olayla ekibinin Samsun'da çektiği yanan eve ait görüntüleride ekrana taşırken, Tolgahan Türkkakaya'nın cinayete kurban gitmiş olabileceği iddiası gündeme geldi. Müge Anlı'ya katılan Tolgahan Türkkaya'nın akrabaları, "Bir görgü tanığı yangından hemen önce Türkkaya'yı evde gördüklerini belirtirken, cesedin kime ait olduğu henüz tespit edilemedi. 14 Mart'ta evde yangın çıktı. Alevler söndürülüp soğutma çalışmaları yapan itfaiye ekipleri içeride bir erkek cesedi buldu. Cesedin kime ait olduğunun tespit edilmesi için yapılan DNA testinin sonuçları henüz çıkmadı. Üzerine benzin dökülerek yakılan bu erkek cesedinin Tolgahan Türkkaya'ya ait olup olmadığını öğrenmek istiyoruz. Bu olayla ilgili çok farklı iddialar var. Tolgahan, ev yangınından önce yengesi Nurcan Yılmaztürk'ün eniştesi ile uygunsuz görüntülerinin yer aldığı bir video olduğunu söylemiş. Bu durumu eniştesine söyleyeceğiniifade etmiş. Biz bu görüntüleri görmedik ama bunu söyledikten sonra ev yangını yaşandı veTolgahan Türkkaya ortadan kayboldu" dedi.


Bu iddialar üzerine Müge Anlı, evi yanan Nurcan Yılmaztürk'ü yayına bağladı. Nurcan Yılmaztürk, söz konusu iddiaları red etti. Müge Anlı, "Bu olayda açıklanması gereken çok konu var" dedi.

Kaynak: Samsun Kent Haber