Düzceli İşadamı Esvet Sarıoğlu, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e teslim eden Sarıoğlu “Çıktığımız bu yolda davamız adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
AK Parti’de milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. İş Adamı Esvet Sarıoğlu’da resmi müracaatını yaptı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin “Esvet Sarıoğlu, Düzce’ye her alanda hizmet etmeye gönül vermiş hizmet eden bir kardeşimizdir. Bende bu başvurudan dolayı mutluyum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İl Başkanı Keskin’in ardından konuşan Esvet Sarıoğlu ise seçildiği takdirde büyük bir şeref ve mesuliyetle görevini yürüteceğini ifade ederek “Doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Düzce’ye ve Düzcelilere var gücümle hizmet edeceğim” dedi.
Düzce’de 2001 yılından bu yana AK Parti döneminde önemli gelişmeler kat edildiğini belirten Sarıoğlu “13 yılda Düzce’de AK icraatlarla birçok alanda yatırımlar gerçekleştirildi. Ancak ilimizin marka şehir olabilmesi için yapılacak daha çok iş, kat edilecek daha çok yol var” dedi.
Sarıoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Düzce’mizin her alanda kalkınmasını istiyorum, özellikle turizm yatırımları ile ön plana çıkmasını ve bu konuda kamu yatırımlarında daha fazla pay alınmasını istiyorum. Köylüsünden kentlisine tüm vatandaşlarımızın Düzce’de mutlu, huzurlu, refah içinde yaşamasını istiyorum.”
Düzce’nin denizi, yaylaları, şelaleleri ve kış turizmi ile bölgenin marka şehri olarak önce çıkmasının da istekleri arasında bulunduğunu dile getiren Sarıoğlu “Büyüyen ve kalkınan bir Düzce için bu yolda ben de varım” dedi.
Konuşmaların ardından Esvet Sarıoğlu aday adaylığı dosyasını İl Başkanı Hikmet Keskin’e teslim etti.