Selendi Terziler Şehit Ekrem Çimen İlkokulu yenileme çalışmaları yapan OERLİKON Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş. Sosyal Sorumluluk Kulübünden Fehmi Başak ve Engin Kesme Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.
OERLİKON Sosyal Sorumluluk Kulübünden Fehmi Başak kendilerini kabul ettiği için Vali Bektaş’a teşekkür ederek Selendi Terziler Şehit Ekrem Çimen İlkokulu yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başak, “Oerlikon firmamızda daha önce sosyal faaliyet kulüpleri kurulmuştu. Bunlardan bir tanesi sosyal sorumluluk kulübüydü. Bu kulüp bünyesinde Selendi ilçesinin en uzak köyü olan Terziler köyü okulunda donanım ve fiziksel olarak iyileştirmelerde bulunduk. Önce okul idarecileri ile konuştuk, eksiklerini belirledik. İlk önce kalorifer tesisatı kurdurduk. Sandalyeleri, sıraları, parkeleri yenilendi, boya-badana yapıldı, laptop, yazıcı, projeksiyon cihazı alındı, tuvalet komple yapıldı. Fabrikamızın Genel Müdürü Değer Elöve de açılışımıza geldi. Okulun çevre düzenlemesi için ilçe belediyesinden söz aldık” dedi.
Vali Erdoğan Bektaş da ziyaret için duyduğu memnuniyetini belirterek eğitime verdikleri katkı nedeniyle teşekkür etti. Ülkelerin gelişmesinde eğitimin büyük rolü olduğuna vurgu yapan Vali Bektaş, “Sizleri tebrik ediyorum. Eğitime verdiğiniz katkının diğer kurumlara ve işletmelere de örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.