Tavşanlı’da 2015 yatırım programına alınan yeni Polis Merkezi için İlçe Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığında bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz’da katıldı.
Kütahya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, bir süredir gündemde olan yeni Emniyet Hizmet Binalarının yapılması sürecinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Kütahya merkez ile birlikte sürdürülen Tavşanlı’da ki yetersiz kalan Polis Merkezi’nin yıkılarak yerine yenisi yapılması projesinde Mehmet Gülnaz, ikinci kez Tavşanlı’ya gelerek Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu başkanlığında daire amirleriyle yapılan istişare toplantısına katıldı.
Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nun makam odasında gerçekleştirilen toplantıya belediye yetkilileri de katılarak yürütülecek çalışmalar gözden geçirildi.
Geçtiğimiz günlerde gündeme taşınan kiralama yönteminden vazgeçildiği öğrenilirken, Milli Eğitim Müdürlüğü yanında ki mevcut arazinin belediyeye ait bir başka arazi ile takasının da gündeme getirildiği, inşaat sürecinin başlamasına müteakip en kısa sürede tamamlanması için tüm hazırlıkların yapıldığı bildirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu’da bu konuda bir açıklama yaparak ilimizde Emniyet Genel Müdürlüğünün 8 adet yatırımı bulunduğunu, projelerin 2015 yatırım programına alındığını bildirmişti.
Toplantı sonrasında İHA’ya değerlendirmede bulunan Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, “İlçe merkezimizde bulunan Polis Karakolumuz günümüz şartlarında fiziki yapı itibariyle yetersiz kalmaktadır. Bir süredir bu konu hakkında çalışma yürütüyoruz. Karakolun yıkılarak yerine modern, vatandaşın taleplerine cevap verebilecek ve personelimizin rahat çalışabileceği bir bina yapmayı kararlaştırdık. Projemiz hızlı bir şekilde ilerleme kaydediyor “ dedi. (İÖ-EFE)