Tınaztepe Mahallesinde Cuma namazı sonrası Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesinde yaptırılan Çok amaçlı Sosyal ve Spor Tesisi Kayseri Ak Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Ak Parti il başkanı Hüseyin Cahit özden Ak Parti melikgazi ilçe başkanı Sami Kadıoğlu Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda mahalleli tınastepe sosyal tesisisi gezerek yapılan işler hakkında bilgilendirildiler.
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe halkına çok amaçlı, büyük ölçekli, modern yapısı ile ve kapalı yüzme havuzu bulunan sosyal ve spor tesisin açılışına hazır olun mesajını verdi.
Bu tesis ile sosyal yaşamınız renklenecek…
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak yeni yollar açıyor ve parklar inşa ediyoruz. Sosyal ve Spor tesisleri yapıyoruz. Bu hizmetlerin sonucu olarak hızlı bir kentleşme olmaktadır. Bu kentleşme ile ticaret artmakta ve ekonomik gelişme sağlanmaktadır. Bunun en büyük göstergesi büyük ölçekli alış veriş merkezlerin açılmasıdır. Belediye olarak Tınaztepe Mahallesinde çok amaçlı ve büyük ölçekli sosyal ve spor tesisi inşa ettik. 2015 yılının Ocak ayında hizmete açacağız. Bu tesis sosyal ve spor merkezi olmaktan çok bu bölgenin yaşam alanı olacaktır. Çünkü bu tesis ile mahalle halkının sosyal yaşamı renklenecek, çeşitlenecek ve herkesin spor yapmasına imkan tanınacaktır. Biz seyirci değil sporcu bir nesil yetişmesi için spor tesisleri inşa ediyoruz. “ dedi.
Kayseri Ak parti Millet vekili İsmail Tamer yapılan tesisi yerinde olduğunu ve buradaki büyük eksikliğin giderildiğini belirtti. Başkanımızın hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz mahalle sakinlerine hayırlı olsun dedi
Kayseri Ak parti Millet vekili Yaşar Karayer de aynı temennilerde bulunarak açılışın en kısa zamanda yapılarak mahalle halkımızın hizmetine sunacağız dedi
Gençlere spor takımlarımızın formaları
Tınaztepe Mahalle gezisinde esnaf ve mahalle halkı ile sohbet eden ve gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle gençlerine spor takımlarımızın formalarını hediye ederek açılacak olan spor tesisi için yapılacak maçlara hazır olmalarını istedi.