Off-Road Oyunları, ilk etap yarışları başladı. Cıbıltepe kayak merkezindeki yarışlarda heyecanlı ve renkli görüntüler yaşandı. Zorlu etapları güçlükle aşan araçlar izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. 




Kars’ın Eksi 36 Off-Road Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Türkiye’de gece kar üzerinde yapılan ilk yarış organizasyonu özelliğini taşıyan organizasyon için ilçede buluşan çok sayıda Off-Road Kulübü, oteller bölgesinde oluşturulan pistte bir araya geldi. Burada 2 tur halinde yarışan sporcular, birbirinden zorlu etapları geçmek için kıyasıya mücadele verdi. Yarışlar için çevre illerden de gelen yarış severler, yarışmacıların performanslarını heyecanla izledi. Performansı sırasında yarış için oluşturulan su dolu çukuru giren ve gaz teli koptuğu için orada kalan araç bir kepçe yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.
Eski 36 Off-Road Kulübü yetkililerinden Erdoğan Uzlu, keyifli bir yarışma gerçekleştirdiklerini belirterek, yarışma için ilçeye gelen kulüplere teşekkür etti. Etkinliğe katılan herkesin büyük keyif aldığını ifade eden Uzlu, yarışların yarın da devam edeceğini dile getirerek, "Yarışmaya İran’dan da katılım var. Bu bizi mutlu etti. Çok sayıda yarışmacı pistte oluşturulan parkurları geçmek için mücadele etti. Keyifli anlar yaşandığına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Kaymakam Muhammed Gürbüz de tüm katılımcılara teşekkür etti. Yarışlara Türkiye genelinde 14 Off-Road Kulübü ile 150’ye yakın yarışmacı katıldı.