İlker AKTAŞ/SAMSUN,()- PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un forvet oyuncusu Eren Tozlu, Altınordu maçının çok zor geçeceğini söyledi, "Bizim final maçımız" dedi.
Bucaspor karşısında 3-1 geriye düşmelerine rağmen kazandıklarını ve kalitelerini ortaya koyduklarını vurgulayan Eren, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Artık tüm takım olarak sadece Altınordu maçına kenetlendik. Hepimizin aklında sadece pazar günü oynayacağımız karşılaşma var. Hafta başından bu yana çok iyi çalışıyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz ve bunu Altınordu karşısında da sahaya yansıtıp 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz."
Rakiplerinin de özellikle son 8 haftada çok iyi bir çıkış yakaladığını, 8 galibiyet aldığını hatırlatan iEren Tozlu, şöyle konuştu:
"Rakibimiz üst üste aldığı galibiyetlerle bizim gibi play off potasına girdi. Onların da bizimle aynı hedefe ilerlemeleri, maçın önemini daha da arttırdı. Bizim açımızdan bu karşılaşma final niteliği taşıyor. Kazanmamız halinde büyük ölçüde play off vizesini alacağız.
İnşallah İzmir'den güzel bir sonuçla döneceğiz ve tüm şehre, taraftarlarımıza büyük bir mutluluk yaşatacağız. Bu bilinç ve hedefle sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız."

FOTOĞRAF