Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından, Sağlık Bakanlığı Koruyucu Sağlık Hizmetleri tarafından ’Günde iki defa iki dakika’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında minik öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemi anlatıldı.
Sağlık Bakanlığı Koruyucu Sağlık Hizmetleri kapsamında ’Günde iki defa iki dakika’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş hekimleri, Vali Kamil Acun İlkokulu öğrencilerine ağız ve diş sağlığının önemi ve korunma yolları hakkında bilgi verdi. Programa Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Bozkuş, Şube Müdürü Bülent Elçitorunu, Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cihangir Tüzün, diş hekimleri Hilal Horasanlı ile Cengiz Gülen, hemşire Dilbirin Haykır İdem ve okul idarecileri katıldı.
Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen programda diş hekimi Hilal Horasanlı ve Cengiz Gülen tarafından, minik öğrencilere ağız ve diş sağlığının önemi anlatıldı.
Öğrencilere yönelik bilgilendirmeden sonra Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, Milli Eğitim Müdürü Bozkuş, ADSM Başhekimi Tüzün ve diş hekimleri ile birlikte öğrencilere diş fırçası ve diş macunu hediye etti.