Konya’nın Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Selçuk Sanayisi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Cuma namazını Selçuk Sanayi Camisi’nde kılan Başkan Altay namaz sonrasında esnaftan gelen istek ve önerileri dinledi. Programa, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de eşlik etti. Selçuklu’nun birçok alanda faaliyet gösteren sanayi siteleriyle de önemli işgücü potansiyeline sahip olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Bizler de buralarda faaliyet gösteren ustalarımızla, kalfalarımızla her fırsatta bir araya gelmeye, onların istek ve önerilerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. Sanayi alanlarında faaliyet gösteren işverenlerimizin çalışmalarını kolaylaştırmak, fiziki çalışma koşulların iyileştirilmesi için her zaman destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Selçuklu’da sosyal hayatın canlanmasında ilçeye kazandırılan nitelikli tesislerin büyük paya sahip olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Sancak Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yüzme havuzunda kayıtlar başladı. İnşallah Mart ayı başında hizmet vermeye başlayacak. Bu bölgeye yakın oturan vatandaşlarımız nitelikli hizmet vereceğimiz modern tesisimizden faydalanabilirler. Sizleri tesislerimizden faydalanmaya davet ediyorum” diye konuştu.
Anadolu Sanayisi’ne yapılan sosyal tesisin yapımının da sürdüğünü ifade eden Başkan Altay, Tesisimizin tamamlanmasıyla birlikte bu bölgede çalışan usta, kalfa ve çıraklarımız için önemli bir merkez ilçemize kazandırmış olacak” şeklinde konuştu.