AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından düzenlenen Vefa Gecesi’ne katıldı. Gecede, Özhaseki’nin Kayseri’ye yaptığı hizmetlerin asla unutulmayacağı vurgulandı.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’ye 7 Haziran seçimleri için Kayseri’deki sivil toplum kuruluşlarının hemen hepsi destek veriyor. Bunlardan biri olan Şoförler ve Otomobilciler Odası, düzenlenen Vefa Gecesi’ne Özhaseki’yi de davet etti ve “Sayın Başkanım sizi unutmadık, unutmayacağız” pankartı ile karşıladı.
Gecede konuşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, Mehmet Özhaseki’nin şoför esnafının her zaman yanında olduğunu söyledi. Özhaseki’nin Kayseri için yaptıklarının saymakla bitmeyeceğini ifade eden Ateş, “Kayseri modeliyle ulaşıma ışık tuttunuz. Gittiğim yerlerde Kayseri’yi örnek gösterdim. Şehrimiz, marka şehir, örnek şehir oldu. 21 yıl sizi çok yorduk. Hakkınızı helal edin. Biz siz veda etmiyoruz, vefa borcumuz olduğunu düşünüyoruz” dedi.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de 21 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını anlattı. Geriye doğru baktığı zaman uykusunu kaçıracak hiç bir işinin olmadığını dile getiren Özhaseki, “Tertemiz geldim, tertemiz ayrıldım. Başım dik, alnım açık ayrıldım. Rabbim şahittir ki bir metrekare ne arsa aldım, ne de sattım. Yavrularıma haram yedirmedim. Çok şükür ki boğazımdan da tek lokma haram geçmedi. Yerimi de tertemiz bir arkadaşa teslim ettim. İnsanlar geldikleri makamlara çok güçlü gelirler; ama aynı şekilde gitmezler. Ben çok şükür başım dik ayrıldım. Geriye doğru baktığımda şükretmemin bir sebebi de Kayseri için elimden ne geliyorsa yaptım. Gece gündüz çalıştım. 21 sene içinde 21 gün toplam izin yapmamışımdır. Bir iki günlüğüne Kayseri dışına çıkmışsam dönüşümde tüm projelerin inşaatlarını gezer eve öyle giderdim. İş hastasıyım. Cumhuriyet tarihi boyunca 3 bin yol vardı 4 bin yol da biz yaptık. 8-10 tane işgalli park vardı, 850-900 park yaptık. Bunları yaparken Kayseri’nin huzuruna da hizmet ettim. Hiç kimseyi ötekileştirmedim. Önüme bir dosya gelmişse doğru mu yanlış mı diye baktım. Doğru değilse babamın oğlu da olsa yapmadım” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki’ye Kayseri’ye yaptığı hizmetlerden dolayı bir hediye takdim etti. Daha sonra meslekte 30’uncu yılını dolduran şoför esnafına Özhaseki tarafından plaketleri verildi.