Dünya Engelliler günü kapsamında Bedensel Engelli Milli Okçu Burcu Dağ ve Erdoğan Aygan, Turkuazoo Akvaryumu içinde bir gösteri yaptı.

Bayrampaşa’da bulunan bir AVM'nin içinde bulunan akvaryumda 'Dünya Engelliler Günü' kapsamında Bedensel Engelli Milli sporcular engellerin olmadığı bir dünyanın kapılarını açmak için sualtının büyülü dünyası ile bir araya geldiler.

Tayland’da 1-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Bedensel Engelliler Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda tarihi bir başarıya imza atan milli sporcular Burcu Dağ ve Erdoğan Aygan, ülkemize altın madalya kazandırdıkları ok atışlarını Turkuazoo Akvaryum’u içerisinde gerçekleştirdi.

Şampiyon sporculara serbest dalış dünya rekortmeni Şahika Ercümen ile birlikte çeşitli branşlarda ülkemize ödüller kazandıran engelli sporcular yüzücü Alper Ceylantepe ve Beytullah Eroğlu, tenisçi Ebru Bulgurcu, Türkiye’nin ilk engelli dalış eğitmeni Ufuk Koçak ve dansçı Ebru Özkan da eşlik etti.

Tekerlekli Sandalye üzerine oturarak ok atan sporcular su altında sabit durmakta bir hayli zorlandı. Daha sonra sporcular akvaryumda 'Engel Siz Olmayın Yeter!' pankartı açtılar.

Sualtında yapılan ok atışı gösterisinden sonra şampiyon sporcular hatıra kupalarını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’in elinden aldı.