Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret etti.
Başkan Dinçer, Tarsus’ta bulunan bazı oda başkanları ile birlikte Başkan Can’a yaptıkları ziyarette bir süre sohbette bulundu. Başkan Can’ı belediye başkan yardımcılığı döneminde de tanıdıklarını söyleyen MESOB Başkanı Talat Dinçer, Başkan Can’ın her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti. Dinçer, “Başkan Can’ın Tarsus’ta çalışmalarını başarılı buluyoruz. Kendisini tebrik ediyoruz. Kentteki esnaflarla uyumlu bir çalışma içerisinde olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bizimle birlikte mücadele eden sayın başkanımıza teşekkür ediyoruz. Belediye başkanı yardımcısıyken de desteğini gördük, bundan sonrada göreceğimize inanıyorum. Tüm esnafım adına, tüm teşkilatım adına başkanımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Yola çıkarken “Birlikte yöneteceğiz” sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Can, “Bu kentte yaşayan tüm insanların rahatı ve huzuru için çalışıyoruz. Bu kentin olmazsa olmazlarından olan esnafımız bizim göz bebeğimizdir. Yaptığımız çalışmalarda, hayata geçireceğimiz projelerde kentte yaşayan bireylerin ve esnafımızın düşüncelerini alıyoruz. Her zaman olduğu gibi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın desteğiyle kentimizi daha güzel günlere taşıyacağız” dedi.