ORDU (AA) - Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, bu yıl 20 okuldaki 3 bin öğrenciyi Spor Park Projesi ile buluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Genç, proje kapsamında Altınordu ilçesindeki Kökenli Ortaokulu bahçesinde oluşturulan, parkın açılışında yaptığı konuşmada, Spor Park Projesi'nin sporun bilinirliğini ve çeşitliliğini sağlamak, geleceğin teminatı çocukları spora teşvik etmek amacıyla hayata geçirildiğini belirtti.

Proje sayesinde geçen yıl 15 köy okulunda eğitim gören 2 bin öğrencinin yüzünün güldüğünü vurgulayan Genç, "Bu yıl 20 okuldaki 3 bin öğrenciyi Spor Park Projesi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bütün öğrencilerimizin eğlenmelerini ve mutlaka bir spor dalına yönelmelerini istiyoruz." dedi.

Genç, projenin hayata geçirilmesinde desteği olan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, Vali Seddar Yavuz'a ve diğer ilgililere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, protokol üyeleri ile öğrenciler halat çekme yarışı yaptı.

Parkta, şişme bot, canlı langırt, masa tenisi, basketbol, voleybol, tenis, badminton, satranç, dama, mini golf, dart, penaltı çemberi, ip atlama, matrak ve bilek güreşi istasyonu bulunuyor.