Bozkurt Kaymakamı Murat Gökoğlu ve Eşi Esma Gökoğlu ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören sınıf birincilerini ve ailelerinden ayrı yatılı olarak eğitimine devam eden öğrencileri evinde ağırlayarak kahvaltı veriyor.
Kaymakam ve eşi, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ilkokul, ortaokul ve lise de öğrenim gören sınıf birincilerini ve ailelerinden uzakta eğitimine devam etmek için yatılı olarak okuyan öğrencilere hafta sonları evinde kahvaltı veriyor. Öğrencilerin hedeflerini dinlemek, bir nebze isteklerine cevap verebilmek için evinde ağırladığını belirten Kaymakam Murat Gökoğlu, öğrencilerden her ne olursa olsun güzel bir meslek sahibi olana kadar okumaktan vazgeçmemelerini istedi. Velilerin çocukların eğitimi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaları gerektiğini ifade eden Gökoğlu, devletin maddi ve manevi her türlü desteğinin ailelerin arkasında olduğunu belirtti.
Kaymakamın evinde kahvaltı yaparak birer bir görüşme fırsatı bulan Öğrenciler ise Kaymakamın evinde ağırlanmaktan çok mutlu olduklarını dile getirdiler.