AK Parti Denizli Milletvekili ve AK Parti'nin kurucularından Sema Ramazanoğlu, ülke genelinde 7 Haziran'dan bu yana etkili olan sürece dikkat çekerek "Belirsizlik sürecini en kısa zaman unutturacağız. 13 yılda yaptığımız hizmetler bizim referansımızdır" dedi.
Daha önce Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan AK Parti Denizli eski Milletvekili Selma Aliye Kavaf'ın ablası olan Sema Ramazanoğlu, 1 Kasım seçimlerinde ikinci sıradan aday gösterildi ve Denizli milletvekili seçildi. Seçim sonuçlarını değerlendiren Ramazanoğlu, seçimlerin tek kazananının Türkiye olduğunu söyledi. 7 Haziran seçimindeki mesajları aldıklarını ve çalışmalarını bu doğrultuda yürüttüklerini söyleyen Sema Ramazanoğlu, "13 yıllık geçmişimize bakarak sözümüze itibar eden vatandaşlarımız bizleri tekrar tek başına iktidara taşıyarak bizlere duydukları güven ve inancı bir kez daha ortaya koydu. Yeni dönemde yapacacağımız yatırımlar ve hamlelerle 7 Haziran'dan bu yana geçen belirsizlik sürecini en kısa zaman unutturacağız. 13 yılda yaptığımız hizmetler bizim referansımızdır" dedi.
Parti kurucularından olduğunu, adaylığının açıklanmasının ardından Denizli'nin kısa sürede kendisini bağrına bastığını söyleyen Ramazanoğlu, "Partimiz kurulmadan önce kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan benimle birlikte bu yolda yürümek istediğini ifade ettiğinde Denizli adına gurur duydum. 14 Ağustos 2001 tarihinde çıktığımız bu yolda birçok zorluk yaşadık. Engellemeler gördük. Ancak her zaman arkamızda duran milletimiz sayesinde zor günleri birlik beraberlik içinde aştık. Liderimiz, yol arkadaşı olarak bizlere güvendiği gibi bizler de her zaman milletimize inanmaktan ve güvenmekten bir an bile vazgeçmedik. Denizli ve ülkemizi ilgilendiren konularda birlikte hareket etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI