ORDU (AA) -Tekirdağ Vali Yardımcılığına atanan Bekir Atmaca, ilçeden ayrılmadan önce basın çalışanları ile vedalaştı.

Basın mensuplarıyla makamında bir araya gelen Atmaca, kaymakamlığın kapısına gelen hiçbir vatandaşın görev yaptığı süre içinde elinin boş dönmesini istemediğini söyledi.

Fatsa’nın köylerine yol ve su anlamında güzel hizmetler yaptığını belirten Atmaca, "Bütün daire çalışanları ve kaymakamlık olarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalıştım. 30 Mart itibari ile büyükşehir olduk. Ondan önceki süreçte köylerimizin yol, su ve alt yapı çalışmaları kaymakamlık tarafından yürütülüyordu. Gerçekten köylerimize su ve yol anlamında güzel çalışmalar yaptık. Hükümet konağımızın bahçesinde 30 yıldır süren kamulaştırma çalışmasını Belediye Başkanımızla birlikte çözdük. Güzel bir Hükümet Konağı bahçemiz oldu. Eğitim yatırımlarının gerçekleşmesi için gerek siyasi gerekse de bürokrasiyle irtibat halinde olduk. İlçemizdeki kaymakamlık lojmanı sorununu çözdük. Benim yerime gelecek olan kaymakam inşallah bu durumdan memnun kalır” diye konuştu.

Fatsa’daki basın çalışanlarıyla abi kardeş gibi olduğunu söyleyen Atmaca, şunları kaydetti:

"Ben vatandaşlarımızın özellikle kaymakamlığa göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyorum. Basınla çok güzel bir diyaloğumuz vardı. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Basınla aramızda bir abi kardeş ilişkisi vardı. Basınımız her türlü sorunu gündeme taşıdığı için onlardan bayağı bir faydalandık. Basınımızın dile getirdiği sorunların direk üzerine gittik ve çözüme kavuşturduk. Bazıları tabi ki zaman istiyor ve hepsini çözemedik. İnşallah Fatsa’mız daha da ileriye gider."