Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş Takımına malzeme desteğinde bulundu.
Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün okul sporları çerçevesinde düzenlediği güreş turnuvasında 15-16 yaş grekoromen sitilde 6 tane il birincisi, 4 tane il ikincisi, 2 tane il üçüncüsü çıkararak takım halinde İl birinci olan Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş Takımına malzeme desteğinde bulundu.
27 Şubat-1 Mart tarihlerinde Denizli veya Bursa’da yapılacak olan Okul Sporları güreş müsabakalarında Kütahya’yı temsil edecek olan Pazarlar Anadolu Lisesi güreş takımına Başkan Erdoğan tarafından müsabakalarda giyecekleri ayakkabılar öğrencilere hediye edildi.
Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran, “Okulumuzun sportif faaliyetlerinde bizlere her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Cavit Erdoğan’a teşekkür ederiz. Okulumuz güreş takımının müsabakalarda giyecekleri ayakkabıları Başkanımız Cavit Erdoğan tarafından alınarak okulumuz güreş takımına hediye edildi. Eğitim konusunda bizlere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Cavit Erdoğan’a teşekkür ederiz” dedi.
Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımıyla gururlandıklarını belirten Başkan Erdoğan, “Bizim çocuklarımızın hepsi birer cevherdir. Sadece keşif edilmeyi bekliyorlar. Pazarlar Anadolu Lisesi Güreş takımındaki çocuklarımız bunun en güzel cevabıdır. Tüm branşlarda sporcu yetiştirmek için destek veriyoruz. Kütahya’yı temsil edecek olan Pazarlar Anadolu Lisesi güreş takımızın müsabakalarda giyecekleri ayakkabıları alarak öğrencilerimize hediye ettik. Okulumuz Bölge finallerinde Kütahya’yı ve bizleri en iyi şekilde temsil edecektir. Ayrıca Türkiye finallerine de katılacaklarına eminim Bizlere büyük gurur yaşattılar. Güreş takımımız Bölge finallerinde büyük başarılara imza atarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hakkı kazanacaklardır” dedi.(MB-EFE)