BİLECİK(İHA) Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Bozüyük’e yapılacak projeleri yakından takip ederek Bölge Müdürlerine çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.
Belediye Başkanı Bakıcı son olarak Devlet Demiryolları Bölge Müdür Yardımcısı Halil Korkmaz’ı ve İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Mürsel Sarı’yı ziyaret etti. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Bölge Müdür Yardımcısı Halil Korkmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı, Bozüyük’e yapılması planlanan Devlet Demiryolları üst geçit projeleri hakkında görüşme yaptı. Ziyarette Bozüyük için önemli projelerden biri olan demiryolu alt ve üst geçitleri projeleri hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Başkan Bakıcı Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğü’ne daha önce gerçekleştirdiği ziyaretlerde Devlet Demiryolları tarafından yapılması planlanan Saraycık, eski sanayi ve Yeşilkent hemzemin geçidi alt ve üst geçitleri ile ilgili olarak Saraycık geçidinin mevcut alt geçit ve Yeşilkent hemzemin geçidi yakınlarına yapılması, ayrıca demiryollarının bu 3 projesine ek olarak sanayi kavşağına bir geçit daha yapılması talebinde bulunmuştu.
Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir ile birlikte İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Mürsel Sarı’yı da makamında ziyaret eden Başkan Bakıcı, Hal Projesi hakkında görüşerek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Görkemli Hal Projesi ilçe merkezindeki hal bölgesine uygulanacak.