AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı yöneticileri, milletvekili adaylarıyla birlikte Çay ve Sultandağı ilçe başkanları ile esnafları ziyaret etti.
Çobanlar ilçesi ile seçim çalışmalarına start veren AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı heyeti, Çay ve Sultandağı ilçelerinde temaslarda bulundu. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in başkanlığında Çay ilçesini ziyaret eden heyet, ilk olarak Çay İlçe Başkanı Ali Çelikbaş ile yöneticileri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti teşkilatı üyeleri, milletvekili adaylarını tanıttı. Çay ziyaretlerine sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ile devam eden AK Parti heyeti, Ziraat Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek oda başkanları ve yönetimiyle bir araya geldi. Çay ilçe Kaymakamı Selim Palamut’u da makamında ziyaret eden AK Parti heyeti, daha sonra kaymakamlık önündeki vatandaşlarla sohbet etti.
İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’da 5’te 5 yapmak için yola çıktıklarını belirterek 7 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarına inandığını söyledi. Milletvekili aday tanıtım töreninde Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı ‘”Yeni Türkiye Sözleşmesi 2023”den bahseden Yurdunuseven şu ifadelere yer verdi:
“Başbakanımız ‘Yeni Türkiye Sözleşmesi 2023’ü açıkladı. Her siyasal düşünce ve düzen, insana hitap etmek ve belli bir mekana ve zamana dayanmak zorundadır. İnsana hitap etmeyen ve zaman ve mekanın gereklerini gözetmeyen hiçbir siyasal düzen kalıcı olamaz. Yeni Türkiye, Cumhuriyetimizin 100. yılına yürürken insana, zamana ve mekana hakkıyla hitap eden kapsayıcı bir yenilenmenin ve süreklilik içinde yeniden inşa sürecinin eseri olacaktır. Etnik, dini, mezhebi ve bölgesel zenginliğimiz, kadim ortak geçmişimizin güzel yansımalarıdır ve vatanımızın asli sahipleri ve devletimizin eşit vatandaşları olduğumuz gerçeğinin en güçlü dayanaklarıdır.”
Çay ilçe ziyaretinin ardından Sultandağı ilçesine geçen AK Parti heyeti, burada İlçe Başkanı Metin Kumcu ve yöneticiler tarafından karşılandı. İlçe binasında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti’liler, ilçede bulunan STK temsilcilerini de ziyaret etti.