İKİNCİ BİR ANIT YAPILACAK
Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından Samsun 19 Mayıs Stadyumu önüne '20 Ocak Futbol Şehitleri Anıtı'nı' yapacaklarını söylemişti. Kulüp olarak farklı bir anıt çalışması gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Yıldırım, camiaya önemli mesajlar da verdi. Samsun Medya Grubu da yapılacak örnek projenin detaylarına ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar bu proje ile tarihe geçecek.12. adam da sosyal medya hesaplarından Başkan Yıldırım'a anıt için teşekkür mesajları paylaştı.  
 
FORZA SAMSUN HAZIRLADI
Camiaya müjde veren Başkan Yıldırım, ''Forza Samsun taraftar grubunun hazırladığı güzel bir çalışma var. 19 Mayıs Stadyumu'nun önüne 3-4 metre olacak şekilde kazada vefat eden futbol şehitlerimizin birebir büstlerini yapacağız. Tabi bu konu da Samsun Valiliğimizden ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzden gerekli izinler alınacak. Burada o elim kazanın tüm detayları yaşatılacak. Rakip takım taraftarları bile bu projemize hayran kalacak. 

YILDIRIM DUYURMUŞTU
Başkan Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından '20 Ocak Anıtı'nın' Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na yapılacağını söylemişti. Samsun Medya Grubu'da okuyucularına bu müjdeli haberi daha önce duyurmuştu. 
31 yıl sonra...

Başkan Yüksel Yıldırım, elim kazadan 31 yıl sonra Samsunspor Futbol Şehitleri Anıtı'nı Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nun önünde dikecek.