Güneydoğu Tüm İşadamları Kalkınma Derneği (Güneydoğu TÜYİK-DER), Kurban Bayramı’nda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Güneydoğu TÜYİK-DER, Kurban Bayramı münasebetiyle, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Liv Süit otelde gerçekleşen toplantıya Güneydoğu TÜYİK-DER Başkanı Hayri Yağmur, Liv Süit Genel Müdürü Ferman Zaman, sivil topum kuruluşu temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından açılış konuşmasını yapan Güneydoğu TÜYİK-DER Başkanı Hayri Yağmur, toplantıya katılan herkesin bayramını kutladı.

“Mutlaka ailelerimizin kapılarını çalmamız gerekiyor”

Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu dikkat çeken Yağmur, “Gidebildiğimiz kadar gidip kapıları çalmaya çalıştık. Yakınlarımızı, sevdiklerimizi, anne babalarımızı hiçbir şekilde unutmamız gerekiyor. Çocuklar artık anne babaların bayramlarını mesaj yoluyla kutluyorlar. Dokunmak bu değil. Bizim felsefemiz, anlayışımız hiçbir şekilde sosyal medyayı vermemektedir. Sosyal medyanın, basının koşulu bir yerlere sesimizi ulaştırabilmektir. Eğer biz sesimizi bir yerlere ulaştırabiliyorsak ondan sonra yakın derecede veya ulaşabileceğimiz her yere, bu kapsamdaki değerli ailelerimizi mutlaka kapılarını çalıp ziyaret etmek suretiyle bir muhabbetlik bir sıcaklığı doyurmamız gerekiyor” dedi.

Toplantıya katılanlara bayram şekeri ve lokum ikramında bulunuldu.