Adıyaman Protokolü, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’nün ev sahipliğinde iftar yemeğinde bir araya geldi.
Üniversite Gençlik Meydanı’nda düzenlenen iftar yemeğine, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, başta olmak üzere bir çok STK temsilcisi, kurum ve kuruluş müdürü, siyasi parti temsilcisi, akademik personel katıldı.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü davete katılan misafirleri karşılayarak tek tek ilgilendi. İftar yemeği İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'nün yaptığı dua ile sona erdi.
İftara katılanlara teşekkür eden Prof. Dr. Talha Gönüllü manevi hazzın ve lezzettin zirve yaptığı günleri yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden istifade etmek için gayret ediyoruz. Birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın, cömertliğin, merhamet ve şefkatin vücut bulduğu bu ayda değerli protokol üyelerimiz ve misafirlerimizle bir araya gelerek bu hazzı paylaşmak istedik. Davetimize katılan kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Adıyaman için birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyorum.”