CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Havza, Vezirköprü, Bafra ve Alaçam ilçelerine yaptığı ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Fatih Türkel, ""Samsun halkın iktidarına hazır" dedi.

COŞKU BÜYÜKTÜ

Türkel, Kılıçdaroğlu'nun özellikle Vezirköprü ve Bafra ilçelerinde büyük bir coşku ile karşılandığını belirterek, "Bu iki ilçede partimizin oyları düşüktü. Genel başkanımızı çok büyük ilgi ile karşıladılar. Vezirköprü ve Bafralılara teşekkür ediyorum. Gördük ki umut hala tükenmemiş. Samsun, halkın iktidarına hazır. Genel başkanımız Vezirköprü ve Bafra'da şimdiye kadar bize oy vermediyseniz bu suç bizimdi dedi. Ve iki ilçede gerçekten coşku çok büyüktü" dedi.

TAM SAHA PRES TALİMATI

CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Samsun'dan ayrılırken kendilerine de şu talimatı verdiğini söyledi.
"Genel başkanımız Samsun'da kendisine gösterilen ilgiden gerçekten çok etkilendi. Biz özleşiz onlarda bizi özlemişler dedi. Giderken bizlere tam saha pres sahada olmamızın talimatını verdi."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.