Samsun Gıda OSB'de Yatırımlar Yüzde 100'e Ulaştı! Büyümeye Gidilecek Mi? Vali Zülkif Dağlı SMG'ye Açıkladı Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, daha önce alanı yüzde 50 büyütülen Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklamasında, "Burada yatırımlarda yüzde 100 doluluğa ulaşıldı" dedi

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşıldığını, bu nedenle yatırımcılara diğer sanayi bölgelerinde yer gösterileceğini açıkladı.

0e361bd3-6673-432c-8e58-5080c3596463.jpg

SMG'YE AÇIKLADI

Samsun Medya Grubu'na açıklamalarda bulunan Vali Dağlı, 460 dönümlük Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin daha önce gelen talepler doğrultusunda 210 dönüm genişletilerek, yüzde 50 oranında büyütüldüğünü söyledi. Vali Dağlı, açıklamasında, "Şimdi tekrar yüzde 100 doluluğa ulaşıldı. Ancak burada şöyle bir sıkıntı var. Bölgenin etrafı tarım arazisi. Burada büyümeye yönelik bir çalışmamız yok. Olmayacak da" dedi.

21-gıda (2).jpg

DİĞER OSB'LERDEN YER GÖSTERİLECEK

Vali Dağlı, gıda sektöründe yer alan yatırımcıya diğer OSB'lerde yer gösterileceğini dile getirerek şöyle konuştu:

"Gıda Organize Sanayi Bölgesi'nin yakınında Merkez Organize Sanayi Bölgesi var. Yine Bafra'da sera ve Havza ilçemizde de Organize Sanayi Bölgemiz var. Talep eden yatırımcıya buralardan yer göstereceğiz."

Ercan ÜSLÜ

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.