Samsun Büyükşehir'in Sosyal Medya Ekibine 'Tweet Çalan Belediye Ekibi' Tepkisi! Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya ekibi tarafından paylaşılan kar yağışı görüntülerine ilginç bir tepki geldi

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya ekibi, Samsun'a yağan kar görüntülerine ait paylaştığı bir videoyu 'Hava durumuna müzikle ritim kattık. Sizin olduğunuz yerden nasıl görünüyor, bizimle paylaşın' notu ile yayımladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Twitter'da bulunan sosyal medya sayfasından yayınlanan bu videoya ise şaşırtıcı bir tepki geldi. Büyükşehir Belediyesi sayfasından yayımlanan videonun, görüntüler ve müziğine varana kadar samsunturkey profil sayfasında paylaşıldığı ortaya çıktı. Bir kullanıcı da bu duruma dikkati çekerek, Samsun Büyükşehir Belediyesi Twitter adresinden yayınlanan videoya "Tivit çalan belediye ekibi. .. sosyal medya ekibi. .... ne ki sosyal medyası ne olsun? Samsunspor tesisini .. başkanın ... sosyal medyası. ... sosyal medya ekibi. Tivit .... sosyal medya ekibi..." diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan belediyenin 'Hava durumuna müzikle ritim kattık. Sizin olduğunuz yerden nasıl görünüyor, bizimle paylaşın' notu ile paylaştığı kar görüntülerine ait videoya Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nin Millet Bahçesi alanına dahil edilmesi sebebiyle kırmızı beyazlı taraftarlardan tepki mesajları yağdı.