Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, belli planlamalar ve mühendisliklerin yapılmadığı için şehri yeniden yıkıp yaptıklarını ifade ederek, geçmiş yönetimleri suçladı.

PLAKALAR ÖLÇÜSÜZ VERİLDİ

Demir, 1,2,3 ve 4. hat dolmuş hattı esnafıyla bir araya geldiği toplantıda, geçmiş yıllarda bazı kararlarının doğru verilemediğini söyledi. Şoför esnafına da plakaların ölçüsüz olarak verildiğini dile getiren Demir, şehrin büyüdüğünü ve düzenlemelerin yapılması gerektiğini ifade etti.

Samsun'da direksiyon hakimiyetini kaybetti: Yaralılar var Samsun'da direksiyon hakimiyetini kaybetti: Yaralılar var

YETERLİ DİYALOG SAĞLANAMAMIŞ OLABİLİR

Geçmişte bazı önemli kararlarda esnaf ile yeterli diyaloğun sağlanamamış olabileceğini kaydeden Demir, şunları söyledi: “Samsun’da toplam bin 600 civarında plaka var. Bu plakalar çok. Bu plakalar zamanında ölçüsüz olarak verildi. Geçmişte bir kısım önemli kararlarda esnaf ile yeterli diyalog sağlanmamış olabilir. Bizimle görüşmek isteyip de derdini anlatamayan yok. Bugüne kadar birçok karar aldık ve proje yaptık. 80 sefer ölçüp 1 kere biçiyoruz. Geçmişte belli planlamalar, imkanlar, kabiliyetler, teknikler, mühendislikler yapılamadığı için bu şehri yeniden yıkıp, yapıyoruz.”

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.