Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Sözümüzü tutuyoruz, Çölyak Kafe’yi yakında hizmete alıyoruz" diyerek müjdeyi duyurdu.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Doğan, seçim döneminde kendisine gelen talepler doğrultusunda Çölyak hastalarına özel çalışmalar yapılacağını kaydetmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehrin merkezinde vatandaşın kolaylıkla ulaşabileceği; Çölyak hastalarının ürün ve hizmet satın alabileceği Çölyak Kafe’yi en kısa sürede hizmete almak için çalıştıklarını bildirdi.

ESKİ BALIK EVİNİN YERİNDE HİZMET VERECEK 

İlkadım ilçesindeki eski balık evinin artık Çölyak Kafe olarak hizmet vereceğini dile getiren Doğan, "Sözümüzü tutmanın ve Çölyak hastası vatandaşlarımızın derdine bir nebze olsun derman olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.