Samsun'da, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi aday olabilmek için büyük bir yarış sözkonusu iken, kamuoyunda çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve iş insanın adı gündemden düşmüyor.

AK Parti'nin MHP ile ittifakı kesinleşirken, CHP ve İYİ Parti'de farklı söylemler öne çıkıyor. Bir çok adayın CHP ve İYİ Parti'nin tavrını beklediği de sıklıkla belirtiliyor.

KAYMAK ADAY ADAYI 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinden Anneler Günü’nde anlamlı ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yeniden aday adayı olduğu belirtilirken, eski Samsun Valisi Osman Kaymak'ın AK Parti'den aday adayı olduğu biliniyor. Kaymak'ın bu yönde yaptığı ziyaretlerin de bu ihtimali doğruladığı belirtiliyor.

İŞTE O İSİMLER

Samsun kamuoyunda Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için en çok konuşulan isimler ise şunlar: Mustafa Demir, Fuat Köktaş, Erhan Usta, Osman Kaymak, Suat Kılıç, Hasan Basri Kurt, Erdoğan Tok, Necattin Demirtaş, Hayati Tekin, Yılmaz Karagöz, Ferhat Günaydın, Mehmet Çakar, Süleyman Kaldırım, Adem Bektaş, Alper Aydemir, Hüseyin Dündar, Cevat Öncü, Murat İkiz, Yaşar Baş ve Necati Alkan.

ADEM BEKTAŞ

ALPER AYDEMİR 

CEVAT ÖNCÜ

ERDOĞAN TOK 

usta-2

ERHAN USTA 

FERHAT GÜNAYDIN 

FUAT KÖKTAŞ

HASAN BASRİ KURT 

HAYATİ TEKİN

HÜSEYİN DÜNDAR 

MEHMET ÇAKAR 

MURAT İKİZ 

MUSTAFA DEMİR 

NECATİ ALKAN 

NECATTİN DEMİRTAŞ 

OSMAN KAYMAK 

SUAT KILIÇ 

SÜLEYMAN KALDIRIM 

YAŞAR BAŞ 

YILMAZ KARAGÖZ 

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.