23 Nisan Salı günü saat 10.00’da Bahçeşehir Koleji Atakum ve 19 Mayıs Kampüsleri, öğretmen, öğrenci ve velilerini çok özel etkinliklerle bir araya getirdi. Bahçeşehir Koleji Samsun Atakum ve 19 Mayıs Kampüsü öğrencilerinin yıl içinde hazırladığı gösterilerden oluşan program öğrenci ve veliler tarafından yoğun katılım ve beğeni ile izlendi. 

"TOPLUMUN YOLUNU AYDINLATACAK"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Atakum Kampüsü Okul Müdürü Gökhan Sağlam, “TBMM’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını ulusal egemenlik adına verdikleri eşsiz mücadeleden dolayı saygı ve minnetle anıyoruz. Çocuklarımız için ulusal egemenlik, özgürlük ve adalet anlayışını güçlendirerek ileriye taşımak bizim görevimiz. Çocuklarımıza daha iyi bir eğitim borcumuz var. Analitik ve disiplinler arası düşünebilen, yenilikçi, problem çözme yeteneği yüksek ve bitmeyen bir merak içinde sürekli araştıran çocuklarımız geleceğimizin ve toplumun yolunu aydınlatacaktır” dedi.

ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

Sağlam öğrencilere seslenerek şunları söyledi: “Unutmayın! Bugün bizlerin bulunduğu bu makam ve mevkilerde gelecekte sizler yer alacaksınız. Bugün burada coşkunuzu paylaşan büyükleriniz sizden araştıran, düşünen, üreten, ahlaki ve insani değerlere sahip insanlar olarak yetişmenizi beklemektedirler. Sizler de bu bilince sahip olmalısınız. Şimdiden sorumluluklarınızı yerine getirip geleceğe iyi hazırlanırsanız aydınlık yarınlar sizlerin olacaktır.”


"ÇOCUKLAR YARINLARIN GÜVENCESİ"

19 Mayıs Kampüsü Okul Müdürü Vedit Köksal ise şu sözlere yer verdi: “Değerli öğrenciler, kıymetli öğretmen arkadaşlarım ve sayın veliler, Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı, bu alanda, hem dünyada bir ilki oluşturmakta hem de geleceğin Cumhuriyet nesillerine, Ata’mızın verdiği önemi ifade etmektedir. Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve yarının sahipleri olan çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvenini ifade eden Atatürk, onlara bir de bayram armağan etmiştir. Bugün de bizlere düşen görev, hem atamızın emanetlerinin sahibi olduğumuzu göstermek  hem de Ata’mızın aziz hatırasını en yoğun ve güzel biçimde yad etmek olmalıdır.”

Konuşmaların ardından program öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı koro, step gösterisi, modern dans gösterisi, 23 Nisan korosu, dans grubu ve okul orkestrası gibi etkinliklerle devam etti. Tören, velilerinde katılım sağladı eğlenceli etkinliklerle ve hep bir ağızdan söylenen marşlarla sona erdi.

OMÜ'lü profesör Yusuf Demir'den Kanal S'de önlem çağrısı: Samsun için felaket kapıda OMÜ'lü profesör Yusuf Demir'den Kanal S'de önlem çağrısı: Samsun için felaket kapıda


ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.