Samsun ASKF Üyesi Halim Batur Turnuvayla Anıldı! Kazanan Kadıköyspor Oldu Hayatını kaybeden Samsun ASKF üyesi Halim Batur'un anısına düzenlenen 'Halim Batur Kulüplerarası Futbol Turnuvası'nda kazanan Kadiköyspor oldu

KATILIM YOĞUN OLDU Yab-Pa Spor Kulübü ile İlkadım Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Halim Batur Kompleksi'nde düzenlenen 'Halim Batur Kulüplerarası Futbol Turnuvası'nda dün final maçı oynandı. Finalde Derebahçespor ile Kadıköyspor karşılaşmasında Kedıköyspor rakibini 12-0 yenerek şampiyon oldu. Programa İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Yab- Pa Akademi Kulüp Başkanı Ali Akyüz, ASKF Başkanı Şener Aydın, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, antrenörler, futbolcular ve vatandaşlar katıldı.

KUPALAR SAHİBİNİ BULDU Final maçı sonrası tüm sporcuları tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Öncelikle Halim Batur kardeşimizi rahmetle anıyoruz. Çok güzel maçlar oldu tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" dedi. Yab-Pa Akademi Kulüp Başkanı Ali Akyüz ise, "İlkler İlkadım'dan başlar deyip bu sene bir ilki gerçekleştirelim dedik. Pandemi dolayısıyla çocuklarımız futbola hasret kalmıştı. Bizde Halim Batur abimizin ismini vererek futbol turnuvası düzenledik. Bu turnuvanın devamını getirmek istiyoruz" diye konuştu. Konuşmalar sonrası ise katılan tüm sporculara madalya dereceye girenlere ise kupaları verildi.

R.A: Turnuvada, vefat eden Halim Batur'un eşi Nuran Batur'a da Yab-Pa Akademi Kulübü kadın futbolcuları ve antrenörleri çiçek taktim etti. Nuran Batur turnuvayı organize eden herkese teşekkür etti.