Samsun Altın Rafineri (SAR) A.Ş. tarafından Ramada Otel'de düzenlenen iftar programında yüzlerce davetlinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik mesajları verildi. 
Semazenlerin de gösteri yaptığı programda 5 buçuk kilo altından yapılan Atatürk Anıtı'nın heykeli dikkat çekti.

"ŞEHRE DEĞER KATAN FİRMA"

SAR Altın'ın Samsun'a değer kattığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Şadi beye teşekkür ediyorum.  31 Mart'tan sonra Serhat başkanla beraber ilk iftarımız oldu. Güzel bir birliktelik oldu. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum. İnşallah kazasız, belasız, sağlıklı bir bayram süreci geçirilmiş olur. Ramazan'ın son günlerinde bereketi sizlerle beraber yaşamanın biz de mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli bir iş yapıyorsunuz. Ortaklarınızla beraber Samsun'a önemli bir değer kazandırdınız. Allah bereketinizi artırsın" dedi. 

"DAHA İYİ YERLERE GELECEK"

Sar Altın ortaklarından Şadi Şener ise kendilerini yalnız bırakmayarak davete katılan tüm misafirlere teşekkür ederek, "Bu güzel iftarımızda belediye başkanlarımız, sevgili misafirlerimiz, kuyumcu esnafımız, banka çalışanlarımız bizleri yalnız bırakmadı. 28 yıllık meslek hayatımızda yeni bir yol çizdik. Samsun Altın Rafinerisi olarak Türkiye'deki 13 firmadan biriyiz. Karadeniz'de tek altın rafinerisi olan bir firmayız. Firmamızı Samsun'da daha iyi yerlere getirmek için uğraşıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Samsun'da sahte para ile alışveriş yaptılar! Takip sonucu yakayı ele verdiler Samsun'da sahte para ile alışveriş yaptılar! Takip sonucu yakayı ele verdiler

"KARADENİZ'İ PARLATIYORLAR"

Ünye Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Kumaş da SAR Altın'ın bölge için önemli bir firma olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Bu akşam burada çok önemli bir organizasyona imza atan SAR firmasının sahibi, yönetim kurulu başkanı Şadi Şener beyin misafiriyiz. Burada olmaktan çok mutluyuz. Basılı altın hususunda en son çıkan kararlarla beraber, mesleki anlamda bir döneme imza atan, Karadeniz'i parlatan Şadi Şener beyi tebrik ediyorum. Samsun, kendilerinin sayesinde Türkiye genelinde basılı altın, külçeli altın işleme hususunda 7 firmadan biri oldu. Samsun'da tek yetki alan firmamızdır. Şadi bey Batı, Orta ve Doğu Karadeniz'den gelen misafirleri en üst düzeyde ağırlamış oldu. Biz kendisine oda başkanları olarak teşekkür ediyoruz. Bu mesleği daha iyi yerlere getirmesi için biz de kendisine elimizden gelen desteği sağlıyor olacağız."

İftar programına ayrıca Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut, Karadeniz Bölgesi'ndeki illerin kuyumcular odası başkanları, sektör temsilcileri, iş insanları, bankaların üst düzey yöneticileri ve çalışanları, kuyumcu esnafı, Samsun Altın Rafineri çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.