BAKAN MUŞ'TAN MÜJDE

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Samsun’un uzun yıllardır çözüme kavuşturulamayan adli tıp kurumu sorununu da çözdü.

ADLİ TIP KURUMU HİZMETE AÇILIYOR

Ticaret Bakanı Muş, kurumun yeni binası tamamlanıncaya kadar geçici bir yerde hizmet vereceğini ve kiralama işleminin de tamamlandığını söyledi.

Bakan Muş, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun’a yaptığı açıklamada, “Böylelikle, bu konuyu da Samsun gündeminden çıkarıyoruz” dedi.

Bilindiği gibi, Samsun’da şüpheli ölümlerin nedeninin anlaşılması için yapılacak otopsi işlemleri için vatandaşların cenazeleri Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderiliyordu.

SAMSUN'UN SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR

Adaylığının netleşmesinin ardından Samsun’da birçok sorunu çözerek takdir toplayan Bakan Muş, Karadeniz’in en büyük serbest bölgesinin kuruluşunu Resmî Gazetede yayınlatarak onay almış, Samsun ileri teknoloji OSB’nin TİGEM'li olan tapu konusunu da halletmişti.

Bakan Muş, Samsunspor’a 1 yıllık olarak tahsis edilen Futbol Akademi Projesinin tesisini de 20 yıllık olarak kulübe devretmişti.  Muş ayrıca Şehir Hastanesi içinde 170 milyon lira ödenek çıkarmıştır.

Yaren Yalnız

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.