Samsun'da lüks cipte yakalandı! Para karşılığı anlaşmışlar Samsun'da lüks cipte yakalandı! Para karşılığı anlaşmışlar

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş'un çabalarıyla kazandırılan Adli Tıp Kurumu'nun geçici binası çarşamba günü açılıyor.

Ticaret Bakanı olarak AK Parti 1. sıra Milletvekili adayı gösterilen Dr. Mehmet Muş'un, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile gerçekleştirdiği temaslar sonucunda, Samsun'da 30 yıldır ihtiyaç duyulan Adli Tıp Kurumu yatırım programına alınmış, inşaatın temeli de yine Adalet Bakanı Tunç'un da katıldığı törenle atılmıştı. AK Parti Samsun Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Dr. Mehmet Muş, Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı'nın bir an önce hizmet verebilmesi için Büyükşehir Belediyesi'ne geçici bina yapılmasına da öncülük etmişti.

ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILIYOR

Samsun Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin yakınında geçici olarak yapılan hizmet binasının çarşamba günü saat 15.00'te açılmasıyla birlikte
vatandaşlar, yakınlarının şüpheli ölümleri ve bazı otopsiler için Trabzon'a gitmekten kurtulmuş olacak. Adli Tıp Kurumu, Başkanlık Morg İhtisas Dairesi Kimya İhtisas Dairesi Başkanlık Birimleri ve Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden oluşuyor.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.