Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin, Samsun'un en etkili sivil toplum kuruluşları arasında yer alan SAMGİAD üyeleri ile pandemi sonrasında bir iftar yemeğinde daha bir araya geldiklerini belirtti.

WhatsApp Image 2022-04-10 at 12.31.23.jpeg

Bir otelde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde SAMGİAD üyeleri ve aileleri bir araya geldi. Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin çalışmalar hakkında açıklama yaptı.

WhatsApp Image 2022-04-10 at 12.31.24 (1).jpeg

Öztekin, "SAMGiAD 2008 yılında şehri ve ülkesi için bir şeyler yapma umuduyla bir araya gelmiş genç iş insanları tarafından kurulmuş, kurulduğu günden bu yana hiç bir siyasi ideolojinin peşinde olmayan, tek derdi şehrine ve ülkesine hizmet etmek olan bir dernek özelliğine sahiptir. 40 farklı sektörden 160'ı aşkın katma değeri yüksek üyesi bulunan SAMGİAD, şehrinin sosyal ve ekonomik gelişimine ve istihdamına ciddi katkılar sağlamaya devam etmektedir. Derneğimiz Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu'na (KARGİF) bağlı olmakla birlikte, çatı kuruluşu olan başkanlığını sayın Erkan Güral'ın sürdürdüğü 67 ilde örgütlenmiş 9 bini aşkın üyesi bulunan TÜGİK'e bağlı, Konfederasyonun en çok çalışan, en çok önemsenen derneklerinden biri olmaya devam etmektedir" dedi.

WhatsApp Image 2022-04-10 at 12.31.24.jpeg

SAMSUN VE KARADENİZ TÜGİK İÇİN ÖNEMLİ

Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nin önemli bir yeri olduğuna değinen Öztekin şunları söyledi: TÜGİK'in geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda, şahsım TÜGİK yönetim kuruluna seçilirken, bir önceki dönem başkanımız Savaş Gömeç, Yüksek İstişare Kurulu'na, KARGİF Başkanımız Yavuz Selim Muratoğlu da TÜGİK Genel Başkan Yardımcılığı'na seçildi. Bazı üyelerimiz de diğer organlarda görev aldı. Bu vesile ile bölgemizin ve şehrimizin TÜGİK çatısında ne kadar önemli olduğunu da bir kez daha görmüş olduk. İftar programımıza katılan tüm üyelerimize ve eşlerine teşekkür ederim. "

WhatsApp Image 2022-04-10 at 12.31.24 (2).jpeg

İftara katılan Samsun TSO Başkan Yardımcısı Erol Beytekin, TÜGİK Başkan Yardımcısı ve ve KARGİF Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, TÜGİK YİK Üyesi Savaş Gömeç de birer selamlama konuşması yaptı.

WhatsApp Image 2022-04-10 at 12.31.24 (3).jpeg

10. YILI DOLDURAN ÜYELERE BELGE

Ardından Başkan Onur Öztekin tarafından dernekte 10 yılı dolduran üyelere 10. yıl belgesi verilirken, derneğe yeni katılan üyelere de katılım belgesi verildi.

SAMSUN HABERLERİ İÇİN GÖZ ATIN.