İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy ve İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıya tepki gösterdi.

TETİKÇİLER SOKAKTA KURŞUN SAVURUR

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan USTA: İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımıza yapılan saldırıyı lanetliyorum. Cumhurbaşkanı televizyona çıkıp tehditler savurursa, tetikçiler de sokakta kurşun savurur. Ne yaparsanız yapın korkmuyoruz.

KANUN ÖNÜNDE HESAP VERSİNLER

CHP Samsun Milletvekili Neslihan HANCIOĞLU: İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik olarak düzenlenen saldırıyı şiddetle kınıyor, İYİ Parti ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkemizin huzuru ve demokrasimizi hedef alan bu çirkin saldırının faillerinin en kısa sürede kanun önünde hesap vermesini bekliyoruz.

İYİ'LERİ DURDURAMAYACAKSINIZ

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri YAŞAR: İstanbul İl Başkanlığımıza gerçekleştirilen alçak saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyor, faillerinin bir an önce bulunmasını ümit ediyorum. Ne yaparsanız yapın İYİ'leri durduramayacaksınız.

BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan AKSOY: İstanbul İl Başkanlığımıza düzenlenen alçakça saldırıyı kınıyorum,demokrasiye kurşun işlemez. Unutmayın ki İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Biz İYİ Parti’yi hiç bir tehdit ve şantaja boyun eğmeden kurduk. Bu alçak saldırı da bizi yolumuzdan döndüremez. 2023 Türkiyesi kurşunlamaların, saldırıların, tehditlerin Türkiyesi olmayacak. 14 Mayıs günü sandıkta hesaplaşacağız.

BİZ CESURLAR HAREKETİYİZ

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu IŞITAN SATAR: İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı kurşunlanmış. Bugün gelinen nokta nefret dilinin, hakaretlerin, 'beni kendinle uğraştırma' tehditlerinin sonucudur. Bu ülkenin en büyük sorunu, işte bu nefret dilini normalleştiren zihniyettir. Ancak kimse unutmasın, biz cesurlar hareketiyiz. Korkmuyoruz.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.