SORULARI CEVAPLADI
Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ikinci devrenin açılış karşılaşması olan Gümüşhanespor, öncesi açıklamalarda bulundu. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında kamp, transfer ve maçla alakalı bilgiler paylaşan Teknik Direktör Sağlam, camiaya umut dolu mesajlar da verdi. 

NASIL BAŞLARSAK ÖYLE GİDER
Gümüşhanespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, "Nasıl başlarsan öyle gider. Biz de Gümüşhanespor karşısından 3 puanla ayrılıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çünkü alacağımız sonuç bundan sonraki haftaları da iyi veya kötü etkileyebilir" dedi. 

TARAFTARDAN ÖZEL İSTEK 
Sağlam, "Taraftarımızdan özel bir isteğim var. Maç onlar için pazara alındı. O gün o stadı taraftarımızın doldurmasını istiyoruz. Takımıyla taraftarıyla ikinci yarıya hazır olduğumuzu göstermek gerekiyor. O gün maça gitmeyeyim diyen taraftarlarımız bunun vebalini yaşarlar. Bizde onlara seyir zevki olan bır futbol izletmek istiyoruz" diye konuştu.  

BUGÜN YARIN BİTECEK 
Transferde yoğun çalıştıklarını belirten Sağlam, "Bazı isimler ile sıcak temas halindeyiz. Görüşmelerimiz sürüyor, her an transferde olumlu sonuçlar alabiliriz. Bugün yarın anlaştığımız isimleri açıklayabiliriz. Dileğimiz bu süreci en hızlı şekilde sonlandırmak. Bunun için gece gündüz mesai harcıyoruz" ifadelerini kullandı.